Markkinavuoropuhelu varhaiskasvatuksen haitattomien kemikaalien Green Dealin sisäleikkivälineet ja virikemateriaalit -tuoteryhmän kriteeriehdotuksesta

""

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Course
Tapahtumakaupunki
Teams-webinaari
Tapahtuman järjestäjä
KEINO ja Helsingin, Tampereen ja Vantaan kaupungit sekä Tuomi Logistiikka Oy ja Monetra Oulu Oy

Helsingin, Tampereen ja Vantaan kaupungit sekä hankintaorganisaatiot Tuomi Logistiikka Oy ja Monetra Oulu Oy järjestävät julkisten hankintojen KEINO-osaamiskeskuksen kanssa 11.2.2021 yhteisen markkinavuoropuhelun varhaiskasvatuksen haitattomien kemikaalien Green Dealin -sisäleikkivälineet ja virikemateriaalit tuoteryhmän kriteeriehdotuksesta.

Hankinnan lyhyt kuvaus

Tämä ei ole hankintailmoitus, eikä tarjouspyyntö, vaan kutsu markkinavuoropuheluun yrityksille, jotka tarjoavat tai ovat tulevaisuudessa kiinnostuneita tarjoamaan ”Sisäleikkivälineet ja virikemateriaalit” -tuoteryhmäkohtaisia tuotteita julkisille hankkijoille erityisesti varhaiskasvatukseen.

Green Dealin tavoitteena on vähentää tarpeettomia kemikaaleja ja nopeuttaa vaarallisiksi tunnistettujen kemikaalien vähentämistä varhaiskasvatuksen toimintaympäristöstä. Lue lisää Green Dealista KEINO-osaamiskeskuksen sivuilta >>

Markkinavuoropuhelussa käydään läpi sisäleikkivälineiden ja virikemateriaalien kriteeriehdotus. Kriteerityöllä tavoitellaan käyttökelpoisia mallikriteerejä hankintayksiköiden sovellettavaksi. Käyttökelpoisuus varmistetaan huolellisella nykytilanteen kartoituksella, muiden mahdollisten kriteeristöjen läpikäymisellä (mm. EU GPP, EU-kukka, Pohjoismainen ympäristömerkki, muiden maiden kriteeristöt mm. Ruotsin hankintaviranomainen).

Tilaisuuden agenda:

  • Esittäytymiskierros
  • Esittely: Haitattomat kemikaalit varhaiskasvatuksen toimintaympäristössä Green Deal, Leena-Kaisa Piekkari, YM
  • Sisäleikkivälineiden ja virikematriaalit kriteeriehdotuksen esittely
  • Kommentointikierros
  • Yhteenveto ja kriteeriehdotuksen jatkotyö
     

Yhteiseen markkinavuoropuhelutilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan 9.2. kello 16.00 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan markkinavuoropuhelutilaisuuteen

Tagit